Per Magne Røyrås på pallen

royraas_enerberg.jpgFor første gang i år var ikke Lars Øivind Enerberg på pallen i TouringCars-klassen i en EM-runde i rallycross. Men Per Magne Røyrås (t.v.) sørget for at det ble norsk på pallen i Nederland allikevel.

Per Magne Røyrås kjørte inn til 3. plass på for andre gang i år under helgens EM-runde på Valkenswaard i Nederland. Når den suverene EM-lederen Lars Øivind Enerberg var uheldig for første gang i år, forsvarte Per Magne de norske fargene med sin Peugeot 206.

Enerberg, som kom med Nederland med seier i fem av seks runder, var for første gang utenfor pallen med sin 6. plass. Han hadde andre startspor i A-finalen, tok ledelsen, men så ble det trøbbel. Han fikk trøbbel med forstillingen på sin Ford Fiesta, og endte på en sjetteplass.

Uansett har totningen fortsatt 14 poengs ledelse på Roman Castoral som nå har vunnet de to siste rundene i Belgia og Nederland.

Per Magne Røyrås er på 5. plass sammenlagt. David Nordgård som tok 10. plass i Nederland er på en 6. plass sammenlagt så langt.