Petter er klar for VM-åpning

p_solberg_test_10.jpgPetter Solberg gjorde unna sin siste test foran Rally Sweden denne helgen, og tar mål av seg til å være med helt i toppen i årets første VM-runde.

VM-sesongen 2010 starter denne uken, og den første runden er Rally Sverige. Start og mål er i Karlstad, serviceparken er i Hagfors og Värmland byr på noen av sine beste prøver. Totalt er det 21 fartsetapper som skal kjøres i løpet av helgen. Petter skal kjøre en Citroën C4 WRC 2009-modell.

Petter Solberg, som starter sitt 150 VM-løp i Sverige, vant denne runden i 2005, og ser virkelig fram til å kjøre igjen.

– Vi har testa mye før dette løpet, og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å være med helt i toppen, sier Petter Solberg.
– Denne bilen bare imponerer meg mer og mer. Hele teamet har stått på døgnet rundt den siste tiden, og alle gjør det de kan for at vi skal være med å «fighte».

Petter Solberg World Rally Team kommer også med nye farger og design i år.

– Vi hadde lyst til å gjøre noe litt annerledes i år, og jeg syns at resultatet er blitt ganske så tøft, forteller Solberg. Hovedfargene på både rallybil og lastebil er i år rødt og gult.

Rally Sverige starter med en super spesial i Karlstad torsdag.