Petter girer opp VM-funksjonærene

P_Solberg_14_FRA
Han er den aller største stjernen . I fjor ble han tidenes første verdensmester i rallycross. Ingen er dermed bedre skikket til å gire opp de frivillige til å gjøre en ny strålende innsats under VM-runden på Lånkebanen enn Petter Solberg.

– Jeg gleder meg stort til å hilse på og prate med alle dem som gjør VM i rallycross på Hell mulig, sier Petter Solberg som kommer til kickoff for funksjonærene på Scandic Hell onsdag 8. april.

 

Norges aller største motorsportstjerne er i full gang med forberedelsene til årets VM-runder, men ønsker å bidra med sitt for å motivere og inspirere teamet som skal stå for arrangementet på Lånkebanen 21. – 23. august.

– De er alle gull verdt for hele bilsport-Norge, understreker Petter Solberg.

 

Selv skal han fortelle om sin satsing for å forsvare VM-gullet i rallycross, og ikke minst hvordan han bygger lagånd i sitt eget team.

– I tillegg til Petter Solbergs inspirasjon vil de flere hundre frivillige funksjonærene få en gjennomgang av årets arrangement. Det vil også bli gitt en innføring i hva som kreves for å arrangere et gigantarrangement som VM i rallycross er, forteller Anne Britt Gulaker Nilssen som er funksjonærsjef for årets VM-runde, slik hun var det i fjor.

 

Totalt drøyt 300 frivillige stiller som funksjonærer under rallycross-VM. I tillegg kommer flere hundre som er engasjert gjennom ulike lag og foreninger som er hyret inn til spesifikke oppgaver