Petter Kristiansen satser i Tsjekkia

P_Kristiansen_16_04
Petter Kristiansen kommer denne sesongen til å fortsette samarbeidet med Orsak Rallysport i Tsjekkia. Sammen med kartleser Ole Kristian Brennum kommer de til å stille i det tsjekkiske mesterskapet i en Skoda Fabia S2000.

Det tsjekkiske mesterskapet er ikke ukjent for Kristiansen og Brennum. De kjørte fem løp der i 2012, da med en Skoda Fabia R2. Etter at de tok sølv i fjorårets NM var Petter og Ole Kristian klare for nye utfordringer denne sesongen. Samarbeid med Orsak Rallysport er høyst aktuelt etter et godt samarbeid i fjor under ERC-løpene i Belgia og Tsjekkia.

-Vi ønsker å forbedre oss på asfalt, så vi bestemte oss for å prioritere å kjøre S2000 i det tsjekkiske mesterskapet. Målet er at vi skal stille til start i to ERC-løp denne sesongen også. Barum rally i Tsjekkia er allerede planlagt, men jeg håper at vi kan få til ett til også, forteller Petter.

Som en test før det tsjekkiske mesterskapet vil Petter og Ole Kristian stille til start i Rocksteel Valasska Rally, som er første runde i det Tsjekkiske sprintmesterskapet. Dette løpet er for øvrig det første løpet som Petter kjørte i Tsjekkia. Løpet kjøres denne gangen 15. April 2016.

-Jeg vil gjerne få takke alle våre samarbeidspartnere som gjør at vi får til dette. Samtidig vil jeg også takke Jaroslav Orsak og hele hans team for at vi har fått denne muligheten, legger Petter til.