Petter Leirhol vant Landsfinalen igjen

Petter Leirhol fra NMK Valdres kan vel kalle seg Landsfinale-grossist etter at han vant Landsfinalen 2022 som ble arrangert av NMK Nore og Uvdal. Da var det 10 år siden han vant Juniorlandsfinalen på Gardermoen. I mellomtiden vant han Landsfinalen i 2017 på Momarken. Ingen andre kan vise til samme statistikk. Han var god hele dagen, vant alle innledende omganger og til slutt da også finalen foran Sondre Evjen fra NMK Gol og Heine Rudi fra arrangørklubben.

Leirhol er i flyten om dagen og vant NM-runden i Rallycross klasse 3 på Verdal for bare to uker siden. Han har tatt over rallycrossbilen til pappa Frode, som også i sin tid har vunnet en Landsfinale. Uansett om det blir mest rallycross for tiden, vil alltid bilcrossen ligge godt forankret i familien Leirhol og det største er å vinne en Landsfinale.

NMK Nore og Uvdal arrangerte et stevne som ble tildelt ros fra alle kanter. Her var det ingenting som tok unødvendig tid og det ble arrangert raskt og effektivt. At det ble budrekord på stevnet gav også gode inntekter til klubben. Budrekord ble det også på en enkeltbil, og da selvfølgelig var det Wankel-bobla til Leirhol.