Petter satser på ny topplassering

petter_s.jpgPetter Solberg og Phil Mills er klare for årets sjette VM-runde som kjøres på grus i Portugal. 18 fartsprøver skal kjøres i området rundt Algarve, og service-parken vil være rett på utsiden av Algarve Stadium.

– Bilen er fikset og vi er klare for start i Portugal, sier Petter Solberg. – Vi starter rallyet som nummer fem på veien, og håper å dra nytte av den gode startposisjonen. Selv om New Zealand ikke endte på den måten vi ønsket, så fikk vi allikevel vist at farten er inne og at vi så absolutt både vil og kan være med å «fighte» helt i toppen.

Petter Solbergs C4 ble sendt med flyfrakt fra New Zealand umiddelbart etter løpets avslutning, og ankom Frankrike for en uke siden. Mekanikerne har jobbet hardt for å gjøre bilen klar til løp igjen, og i går, torsdag, ble bilen lastet om bord en lastebil for å fraktes til Portugal.

Totalt 75 biler fra 33 nasjoner står på startlisten. Løpet starter med en super spesial inne på Algarve Stadium torsdag, og avsluttes også på Algarve Stadium.

Petter og Phil har gode resultater å vise til fra tidligere løp i Portugal, med en fjerde plass i 2009 og andre plass i 2007. Sebastien Loeb vant både i 2007 og i 2009.