Petter Solberg klar for Bilsportgalla19

Petter Solberg gleder seg til å avslutte årets sesong sammen med norske bilsportsvenner under Bilsportgallaen 30. november.

-Det er alltid hyggelig å være tilstede under bilsportgallaen. Det treffer jeg mange venner gjennom mange år og ikke minst mange unge spennende talenter, sier Petter Solberg som vil være på plass på X Meeting Point på Hellerudsletta like utenfor Oslo 30. november. Han tar også med seg både kona Pernilla og sønnen Oliver.

-Det er svært hyggelig at Petter og familien kommer og er sammen med oss denne kvelden. Det er naturlig at det vil bli en ekstra hyllest av Petter under Bilsportgallaen i år. Det er historiens beste norske bilsportutøver som nå gir seg på internasjonalt nivå, så dette vil bli markert, sier Generalsekretær i Bilsportforbundet, Hallgeir Raknerud.

Petter Solberg er verdensmester i rally i 2003, og han ble verdensmester som fører i rallycross i 2014 og 2015. I tillegg har han to VM-titler i rallycross som teameier i 2017 og 2018. Han er kåret til Årets Bilsportutøver i Norge hele fem ganger i sin karriere.

Du kommer vel også på Bilsportgalla19 for å hedre både Petter og en rekke andre norske utøvere og ildsjeler!

Påmelding til Bilsportgalla19 gjøres her.