Petter Solberg klar for ny bil

subaru_08.jpgPetter Solberg debuterer med den nye Subaru Impreza WRC2008 i neste VM-runde, Akropolis Rally i Hellas. Verdensmesteren fra 2003 ser frem til å komme i gang med den nye bilen.

-Det blir veldig spesielt for meg å stille på startstreken i Hellas med den nye bilen. Jeg har vært involvert i utviklingen av denne bilen helt fra starten, og den vil uten tvil gi både meg og hele Subaru-teamet et løft, sier Petter Solberg. I morgen og torsdag skal han gjøre unna den siste testen med bilen.

-De testene jeg har gjort med bilen i det siste har vært meget oppløftende. Debuten med bilen kommer tidligere enn det som var planlagt, men det er viktig for Subaru at vi kommer i gang med den nye modellen, og som sagt testresultatene har vist at bilen er klar, sier Petter Solberg som gleder seg stort til å kjøre sitt første løp med bilen.

Introduksjonene av den nye Subaru Impreza WRC2008 markere den største endringen i Subarus rallysatsing på 15 år. Bilen baserer seg på den nye Subaru Impreza som ble lansert for markedet i juni i fjor, og samtidig med lanseringen vil også Subaru introdusere en helt ny dekor av sin VM-bil.

Den nye rallybilen vil bli presentere i Hellas onsdag 28. mai, to dager før den greske VM-runden starter. Da vil også alle tekniske spesifikasjoner rundt bilen bli tilgjengelig.