Petter Solberg signerer med NAF

petters_janj_460.jpgI dag signerte NAF og Petter Solberg en samarbeidsavtale. – Vi er veldig fornøyde med at Petter vil kjøre for NAF. I tillegg vil han i god NAF-ånd jobbe med trafikksikkerhet særlig opp mot barn og unge, sier Jan Johansen, administrerende direktør i NAF.

Petter Solberg er en stor stjerne i rally-sirkuset. I fjor startet han sitt eget team og satsingen i 2010 har en klar målsetning og det er VM-tittelen.

– De fleste brikkene er på plass slik at vi kan satse fullt ut og kjøre alle 13 VM-løpene i 2010, sier Petter Solberg, – Avtalen med NAF er spennende. Det blir gøy å kjøre for NAF, og i tillegg skal jeg bruke min erfaring til å lære barn og unge om trafikksikkerhet, fortsetter han.

For NAF er det viktig å knytte til seg Petters engasjement. Han er en flott ambassadør med et udiskutabelt talent og et imponerende ferdighetsnivå og mange titler, noe de fleste barn og unge ser opp til. Med denne bakgrunnen og erfaringen, vil Petter hjelpe NAF med å formidle trafikksikkerhetsbudskap til barn og unge.

– Vi ser for oss et langsiktig samarbeid med Petter Solberg. Det vil være bra både for motorsporten vår og for vårt trafikksikkerhetsarbeide, sier Jan Johansen.

NAF er i tillegg til Norges og Nordens største forbruker- og medlemsorganisasjon, også en av Norges største motorsportsklubber med over 2000 aktive utøvere. I tillegg driver og eier NAF 14 større og mindre motorsportsanlegg rundt om i Norge. NAF er også medeier i Rally Norway, og medlem i FIA som blant annet er hovedeier av World Rally Championship og Formel 1.