Petters Farewell Tour kommer til Målselv

Petter Solberg åpnet sin Farewell Tour med Goodwood Festival of Speed. Nå står Norge og Norges Råeste Bakkeløp i Målselv fjellandsby for turen.

Til helgen stiller Peter Solberg opp på hjemmebane med sin VW Polo WRX. Han har også med seg sin gode gamle Volvo 240 Supernasjonal-bil til det høye nord.

Når Petter setter bak rattet i sin VW Polo på lørdag har han kun ett klart mål i den 3.150 meter lange asfaltbakken i Målselv fjellandsby.

 

-Jeg kjører for å slå Olivers rekord fra i fjor. Han forteller meg litt for ofte nå at jeg begynner å bli gammel, og spør om han skal pusse brillene for meg, gliser Petter som gleder seg til å kjøre Norges Råeste Bakkeløp.

I fjor kjørte Oliver Solberg traseen på tiden 1 min 41.33 sek. Det altså den magiske tiden Petter må slå. Oliver kjørte da familiens Citroën Xsara, og han håper at pappa slår rekorden på lørdag.

 

-Det er klart jeg håper på ny rekord, så jeg har noe å kjempe for neste gang jeg kommer tilbake til Målselv, sier Oliver. Han er selv opptatt med rally USA for Subaru til helgen og får derfor ikke deltatt i Norge.

Norges Råeste Bakkeløp som arrangeres av KNA Troms har utviklet seg til å bli den reneste festivalen, og det hele starter allerede onsdag. Det er både bilcross, drifting og street legal frem mot høydepunktet, selve bakkeløpet, på lørdag.

 

Mer informasjon:  https://bakkelop.no/

Deltagere: http://bilsportportalen.com/event_list.php?id=77