Pilotklubb i NBF's Talentutvikling, NMK Kongsberg, Første trening !

NMK Kongsberg er i gang !!!! 

Et lite innblikk fra første trening 🙂

Da var første trening over, og vi er i gang!

Fredag 15.  januar møtte ca 10 stykker opp med foresatte som for det meste valgte å være publikum. Enkelte har vært på samlinger med Fredrik Brenna Lund tidligere, andre visste ikke mer enn hva de er blitt fortalt.

Fredrik Brenna Lund åpnet med å fortelle litt som seg selv og hvorfor han var der, han holdt en lett, litt tøff tone, og var rett og slett litt kompis med alle samtidig som han holdt en god kontroll på selve treningen. Det er ingen tvil om at vi i klubben har fått en unik tilgang på en ressurs!

Det var gøy å se at hele opplegget egnet seg for alle, fra foreldre til de aller minste. Det skal sies at de yngste holdt hele løpet ut, mens de få foresatte som våget seg utpå måtte ta seg en pause. Det ble mye pusting, mange øvelser som var mer eller mindre ukjente, og mye latter. I det hele tatt en svært positiv opplevelse. Det er rart om noen kom seg igjennom kvelden uten å kjenne seg skikkelig støle dagen etter!

Det er ingen tvil om at trening er skadeforebyggende og resultatfremmende, både i gokart øyemed og ellers. I tillegg er en slik trening svært oppbyggende for det sosiale miljøet i klubben. Det blir spennende å se hvor mange som møter opp neste fredag. Til dere som var der ; jeg tar av meg hatten for innsats og styrke – flott jobb! Til dere som ikke var der; Ta på treningstøy og møt opp neste fredag på Gamlegrendåsen skole kl.18:00 – det vil dere ikke angre på!

 trening-fredrik-1.jpg

Han brummer kanskje høyt, men er ikke skummel for noen.

 trening-fredrik-2.jpg

trening-3.jpg