Pole og andreplass på Varhaug

2009ifmbrno07007_450.jpgPål Varhaug kjørte inn til både pole position og andreplass i formel Master på Brno i Tsjekkia på lørdag, mens han måtte bryte søndagens løp.

Lørdagen ble sterk for Varhaugs vedkommende. Først tok han sin første pole position i formel Master, og deretter tok han andreplass i løpet bak sin teamkollega Fabio Leimer. Varhaug ledet de fire første rundene, men så tok Leimer seg til tet.
Med andreplass på lørdag ble det 7. startspor i søndagens løp for Varhaugs vedkommende. Pål var optimist, men dessverre røk førstegiret i hans bil på starten, og nordmannen ble stående igjen. han klarte etter hvert å få bilen i gang, men hadde da tapt så mye terreng til de andre at han valgte å bryte.

Alexander Rossi fra USA vant løpet, mens Vladimir Arabadzhiev fra Bulgaria ble nummer to. Eneste trøsten må være at Fabio Leimer, som leder sammenlagt, kun fikk med seg ett poeng i søndagens løp. Sammenlagt leder Leimer med 38 poeng. Pål Varhaug er nummer to med 29 poeng og på tredje følger Vladimir Arabadzhiev med 24 poeng.

Etter dagens løp er det fire uke til neste løp i England, men allerede mandag morgen drar Pål til Spa i Belgia for å teste.Poengstilling fomel Master etter 3. runde
1. Fabio Leimer, SUI, 38
2. Pål Varhaug, NOR, 29
3. Vladimir Arabadzhiev, BUL, 24
4. Josef Kral, CZ, 18
5. Alexander Rossi, USA, 18
6. Alessandro Kouzkin, ITA, 14

Rookies
1. Pål Varhaug, NOR, 46
2. Alexander Rossi, USA, 33
3. Denis Retera, NED, 25
4. Alessandro Kouzkin, ITA, 24
5. Patrick Reiterer, ITA, 12
6. Kevin Snoeks, NED, 11