En Polo GTI med ekstra bitt for Petter og Johan

Formen er velkjent. Silhuetten er blitt et ikon av suksess og dominasjon på rallyveiene. Men under skallet på denne Volkswagen Polo GTI slår et større hjerte med sterkere effekt, og den er villere enn noensinne.

Monster Energy har hjulpet til med å skape en bil som er mer dramatisk og mer truende enn noen gang før. Det er ikke uten grunn at den kalles Volkswagen Polo GTI Supercar.

Petter Solberg og Johan Kristoffersons nye bil kunne ikke se mer slank, slem, trimmet og veltrent ut om den selv hadde prøvd.

Opplev den på banen og se hvordan solen spiller med de vakre framskjermene dekorert i blå krom som stusser over i et matt-svart midt- og bakparti. Alt kun overgått av følelsen av aggressivitet.

Velkommen till 2017, PSRX Volkswagen World RX Team, nå på svensk. Det kommer til å bli noe stort.

Født i Tyskland, men vokst opp i Sverige, denne Polo GTI Supercar er noe helt spesielt. En drøm er blitt virkelighet for PSRX og en ny, fantastisk begynnelse for Volkswagen Sverige.

– Dette er drømmen. Vi har jobbet så lenge med dette. At vi endelig har fått landet det, kan knapt beskrives med ord. Jeg kommer bare på ett ord for denne bilen, dette teamet, teamkamerat Johan og Volkswagen Sverige: Utrolig, sier dobbelt rallycrossverdensmester Petter Solberg.

– Vi har brukt en del tid på å teste vår Volkswagen Polo GTI Supercar, og hver gang jeg går ut av den bilen, gjør jeg det med et stort smil. Det eneste jeg ønsker er å komme tilbake og kjøre mer. Det er et ekte monster, men det er også et vakkert monster som er bygget av de briljante menneskene i Hannover, Volkswagen Motorsport.

– Jeg er så glad for å jobbe med Volkswagen Sverige og Volkswagen Motorsport. Vi har en stor mulighet til å gjøre en drøm til virkelighet nå. Samtidig vil jeg rette en veldig, veldig stor takk til alle våre andre sponsorer og partnere som har gjort dette mulig. Innsatsen vi alle har lagt ned så langt vil bli belønnet gjennom året. Uten tvil.

Petters entusiasme deles av lagkamerat Johan Kristoffersson. Arvika-borgeren har ett ord på hva den kommende sesongen bør ha i vente:

Framgång.

Suksess. Det er alt svensken – og mannen som bor i Sverige og er gift med en svenske – ønsker fra det mest spennende partnerskap i rallycrossens VM-historie.

– Å starte sesongen sammen med Petter, PSRX og Volkswagen Sverige er perfekt for meg. Nå rettes alle krefter inn mot å få til den beste starten, den perfekte fortsettelsen og den mer enn perfekte avslutningen på sesongen.

– Vi ønsker å kjempe om VM-tittelen for team i år, og selvfølgelig har vi lyst på førertittelen. Petter har tatt to av dem, så kanskje det er på tide for Petter å hjelpe meg med å få en egen tittel.

Petter Solberg eier teamet og er sulten på suksess på teamets vegne. Derfor vil han sportslig likestille begge førerne.

– Helt ærlig; vi vil jobbe som ett team. Jeg har kjent Johan lenge nå. Jeg kjenner ham og han kjenner meg, og vi stoler på hverandre. Vi vil samarbeide som team, og det fins ingen første- og annenfører hos oss. Vi er begge nummer én. Og da er vi begge nummer to også. Vi skal dele alt helt likt; data, dekkvalg. Vi vil ikke ha hemmeligheter, kun suksess. sier Solberg.

Forsesongen har vært en suksess, og suksessen har brakt forventninger og interesse, ikke minst fra teamsponsor Volkswagen Sverige.

– Vi har fulgt forberedelsene til teamet med stor interesse, og det ser lovende ut. Volkswagen Sverige og våre forhandlere ser frem til å se sesongåpningen. Petter, Johan, teamet og en fantastisk bil; dette er en oppstilling vi er veldig stolte av å være del av, sier sjef Sten Forsberg i Volkswagen Sverige.

Solberg smiler bredt.

– Forsesongen er gått veldig bra, sannsynligvis den beste oppladningen noensinne for PSRX. Det er som vi hadde tro på med Volkswagen Sverige og Volkswagen Motorsport bak oss. Men, vi vet veldig godt at det ligger litt av en kamp foran oss. Konkurrentene blir stadig flere og raske. Mesterskapet vil bli hardt å vinne.

Volkswagen Motorsport-direktør Sven Smeets er ivrig etter å se teamets Polo GTI Supercar i sitt naturlige miljø; foran den jagende flokken ute på banen.

– Vi har jobbet hardt med PSRX og Volkswagen Sverige for å få vår Polo GTI Supercar klar i løpet av en relativt kort periode. Nå, med bilen bygget og testet, vi ser alle fram til det første løpet i Barcelona. Vi ønsker alle å se hvordan Petter, Johan og vår Polo GTI kan prestere mot et meget sterkt felt i et veldig spennende mesterskap, sier Sven Smeets.

Nå er det tid for VM i rallycross. Vi har bilene, kraften, glamouren, lukten og lyden av motordrønn. Og fra i dag (mandag 20. mars) har vi fått det beste av PSRX, Volkswagen Sverige og Volkswagen Motorsport.

Barcelona, her kommer vi!