Premieutdeling for 2014 sesongen

Premieutd 2013
NBFs premieutdeling for 2014-sesongen vil denne gangen bli avholdt 9. januar 2015. Premieutdelingen vil foregå på Best Western Letohallen Hotel, tett inntil E6 i på Dal i Eidsvoll.

-Vi fikk plutselig en utfordring da den siste VM-runden i rallycross i Argentina ble flyttet til 28.-29. november. Vi hadde planlagt vår premieutdeling 28. november, men ettersom vi har førere som kjemper om en VM-tittel blir det umulig å kåre for eksempel «Årets Bilsportsutøver» før VM er ferdig. Første helgen i desember er det stor premiegalla i FIA-regi og dessuten er julebordsesongen godt i gang. Derfor må vi nå drøye til januar med vår premieutdeling, sier generalsekretær i NBF, Hallgeir Raknerud.

Arenaen er også ny på grunn av endringen i programmet. Det hele vil skje hos Best Western Letohallen Hotel, Kolonivegen 43, 2072 Dal, og det skjer altså fredag 9. januar 2015.

Det er reservert hotellrom, og disse kan bestilles av den enkelte på telefon: 63 95 91 00
Kode ved bestilling: BILSPORT. Priser: Enkeltrom inkl. frokost kr. 845,- pr. døgn
Dobbeltrom inkl. frokost kr. 945 pr. døgn

Prisen for deltagelse på premieutdeling er ikke klar ennå, men det kommer informasjon  www.bilsport.no. Invitasjon vil også bli sendt alle premievinnere senere på høsten.