Presidentens utviklingsstipend til Jonas Dalseth Jacobsen

dalseth_jacobsen_460.jpgJonas Dalseth Jacobsen (16) fra Harastad og NMK Hålogaland er tildelt Presidentens utviklingsstipend på 50 000 kroner fra Norges Bilsportforbund.
Det var under forbundets store premiegalla på Lillestrøm lørdag at den unge bilcrossføreren fikk stipendet. Det er NBFs president Roar Forgaard som har stilt midlene til disposisjon, og det var også Forgaard som overrakte sjekken på 50 000 kroner. til en svært fornøyd Jonas

Jonas Dalseth Jacobsen vant i år Bilsportforbundets talentkonkurranse Bilcross Jr. Challenge. Det gjorde han nesten uten å ha kjørt bilcross. I sitt femte løp noensinne kjørte han inn til 2. plass i årets landsfinale i bilcross for junior (15-19 år). Han avsluttet sesongen med en 10. plass i siste NM-runde i rallycross i klassen inntil 1600 ccm. Neste år er også planen at Harstad-gutten skal kjøre rallycross.

-Det er forholdsvis enkle kriterier for stipendet. Det skal gå til en ung og lovende utøver, og brukes til å gi mottageren påfyll av kunnskap og erfaring til videre satsing i bilsporten. Jonas har vist at han er svært talentfull. Han har en eksemplarisk fremtreden både på og utenfor banen, og uten tvil en stor fremtid innen sporten, sier NBFs president Roar Forgaard.