Pressemelding: Anders Myhre til topps

Esport-NM i racing ble avsluttet på vår egen stolte virtuelle Rudskogen. Anders Myhre, som kjører for RacingLab Esports, hadde klart å snike seg til seire på Belle Isle, MotorLand Aragón, Mount Panorama og Magny-Cours, før Thomas Wangen endelig ble den første andre føreren til å vinne et løp på Rudskogen. Wangen representerer IGL Coatings by Sande Trafikkskole. Med sin 2.plass i siste løp sikret dog Myhre til slutt tittelen.

Hele sesongen sto egentlig og vippet mellom de to nevnte førere, flere ganger med Wangen som tilsynelatende raskest, før Myhre i de fleste tilfeller stakk av med løpsseieren til slutt likevel. Bak disse var Wangen sin lagkamerat Nils-Erik Isaksen den som jevnt og trutt samlet mange poeng, og sørget med det for sikre seg tredje trinn på pallen sammenlagt.

Tilsammen 43 førere tok poeng. Løpene ble arrangert på iRacing, med studiosendinger og livestream annenhver søndag i høst. Sendingene kan fortsatt ses på Norsk Motor Klubb sin kanal https://www.youtube.com/@norskmotorklubb9538. Under Direkte, og videonavn som starter med Asfalt NM 2023.

Neste års racing-NM forventes å starte allerede i januar, dette for å unngå overlapp med andre norgesmesterskap.