Pressemelding: Andreplass til Kristiansen

Det gikk bra for Patrick Kristiansen i helgens gokartløp i belgiske Genk. Les mer i denne pressemeldingen fra teamet.

Startet dagen med regnvær og klissvåt bane, og treningene gikk så som så. Tidkjøringen endte med at han fikk 12. startspor til de kommende innledende rundene.

-Heldigvis tørket det opp. Første innledende startet han på 12.plass og kjørte seg opp til P2 2. innledende startet han igjen på 12. plass og kjører seg opp til 5. plass, men kommer inn som nr 3 pga et par sjåfører foran fikk fanger. Noe som betydde  at han starter i startspor nr 2 i finalen, forteller far Thomas Kristiansen.

Og for en finale det ble, intens fighting hele finalen.

-Patrick startet som sagt i 2. startspor og lå dermed i front med de beste sjåførene, og her måtte han virkelig jobbe for å holde plassen sin. Han fikk en litt dårlig start og falt noen plasser, men kjempet seg opp igjen og lå lenge på 1 plass. Han gjorde noen småfeil og ble forbikjørt nesten rett før mål, han endte da til slutt på en 2 plass. Akkurat der og da føltes det som en stor skuffelse for han og det ble noe tårer, men etter alle hyggelige gratulasjoner og stor jubel i Falcon Kart teltet så ble han i bedre humør og var veldig fornøyd med egen prestasjon!