Pressemelding: Årets råeste og største dragracing stevne

Hjertelig velkommen til årets råeste og største dragracing stevne!

Klubben «Norsk Dragracing Gardermoen» (NDRG) fyller 25 år i år. Vi ønsker deg velkommen til feiringen og til å dekke verdens raskeste motorsport på «Drag Challenge 2022». Se vedlagte plakat, bilder og info-ark om dragrace sporten.

Drag Challenge har i mange år vært årets høydepunkt for alle dragraceinteresserte i Norge. Stevnet tiltrekker seg deltagere fra mange land i Nord-Europa. Her blir det kamp om 10 000 dels sekunder i alle klasser. Fra vanlige motorsykler og biler til spesialbyggede kjøretøyer. Og selvsagt blir det top fuel! En top fuel dragster er verdens raskeste kjøretøy med en toppfart på over 550 km i timen. Fra 0 til over 500 km i timen på under 4 sekunder. På 300 meter. Tygg litt på den …

Foreløpig er over 180 team påmeldt. Her blir det garantert fartsfest med motor brøl, børning, røyk, svidd gummi, nitrolukt og show. Siden klubben feirer 25 år blir det noen overraskelser. Som jeg ikke kan avsløre nå. Det jeg kan nevne er at Rune Fjeld Motorsport (RFM) stiller med 2 top fuelere lørdag og søndag. Det blir litt av et matchrace! Flere top fuel metanol dragstere er også påmeldt. Pluss et stort felt med 10 stk. top fuel motorsykler. Osv osv.

Ta kontakt med oss i pressebrakka inne på området for presse akkreditering m.m.
PS! Du trenger ikke ta med mat & drikke denne gangen. Vi spanderer.

 

Med vennlig hilsen
Tore Ravneberg, presse ansvarlig i NDRG
Mobil 90 24 84 15

t-ravneb@online.no