Pressemelding: Comeback for Paulsen

Stian Paulsen gjør comeback denne sesongen, og satser på full sesong i karting. Nå har han kjørt årets første løp, og har sendt oss denne rapporten.

Jeg er nå tilbake fra KNA Klepp og årets første Karting løp i KZ Cupen 2024.

Det ble en hard start på sesongen, jeg kjører rett å slett for sakte ennå. Jeg hadde håpet at vi skulle være under sekundet fra de raskeste i helgen, spesielt med tanke på at jeg har tatt av 17kg fra desember til nå får å komme ned på minimums vekten. Vekt har mye å si i gokart, i fjord var jeg 16-17kg over minimums vekten, det nye chassie jeg har nå er litt tyngre en det gamle, så jeg er fortsatt 7-8kg for tung. De siste kiloene jeg er over har ikke så mye å si akkurat nå, det må kjøres mer og bedre rett å slett! Det må kjøres mye fra nå av, tempo må betraktelig opp!, men det skal la seg løse!

Vi endte på 12 plass i finalen, og ligger derfor 12 i Mesterskapet. Vi lå lengre nede på lista hele helgen før finalen, men det begynte å regne midt i finalen. Regn er noe jeg er glad i, alltid vært raks på slike forhold. Var absolutt blant de raskeste når regnet kom, men jeg gjorde en liten feil å skled av banen. Dyttet i gang karten igjen å endte Nr. 12. Det var synd jeg dro av, for hadde nettopp tatt igjen plass Nr 5 og 6. Det kunne altså blitt et ok resultat, men det spiller ingen rolle nå, vi jobber på videre til neste løp som er på Andebu 31 Mai/1 Juni.