Pressemelding: Dobbeltløp for Nakken

25. juni kjøres Porsche Mobil 1 Supercup den første av to runder på Red Bull Ring i Østerrike. 32 sjåfører stiller til start, noen har allerede kjørt på banen i år, som en del av de nasjonale Porsche one-make-seriene.

Runde 2 av Porsche Mobil 1 Supercup i «Formel 1 Steiermark Grand Prix»  er en sterk kontrast til de smale gatene i Monaco fra runde 1. Layouten til den relativt korte banen er designet for høy hastighet. Med raske strekninger mellom de 10 nok så trege svingene.

– Løp 2 skulle kjøres i Frankrike, men grunnet endringer i Formel 1 kalenderen ble det erstattet med enda et løp på Red Bull Ring. Vi hadde to testdager i Frankrike, men har ikke fått testet i Østerrike i år. Det er likevel en bane jeg kjenner fra den gamle bilen, og en av lagkameratene har allerede kjørt ett løp i den Tyske Porsche Cupen. Derfor har vi fått samlet viktig data på den nye bilen som jeg kan dra nytte av.

Løpet førstkommende helg heter «F1 Steiermark Grand Prix» og starter med en trening fredag 17.25, før det er klart for kvalifisering lørdag klokken 13.25. Løpet går søndag 12.25, og sendes direkte på Viaplay, V Sport, Eurosport og Formel 1 TV (F1 TV / app) ii Norge. Løpet helgen etter går under navnet Formel 1 Østerrike Grand Prix, men begge løpene kjøres som vanlig som forløp til Formel 1.