Pressemelding: Dobbeltseier for Felix

TF Performance-føreren Felix Heiberg (17) fra Aurskog vant begge løpene i DS3 cup Scandinavia på danskenes nasjonalarena Jyllandsringen i helgen. Med over 10 000 tilskuere på plass viste Felix meget sterk kjøring.

På kvalifiseringen lørdag morgen derimot var ikke Felix helt med på tempoet og kjørte inn til den fjerde beste tiden. Jeg var ikke helt fornøyd med tempoet på kvalifiseringen men jeg viste vi hadde bra racepace i løpet så var ikke særlig bekymret sier Felix.

Og det viste seg å stemme. For i finale 1 får Felix en god start og tar seg raskt opp på 3. plass, og etter 6 runder leder Felix løpet, selv om den danske rivalen Dennis Bannergaard presser hardt på de siste rundene så kjører Felix inn til en solid seier.

Og historien gjentar seg i finale 2. Felix som da starter fra 6 startposisjon etter at de 6 første fra finale 1 snus gjør nå ikke en superstart og er nr. 7 ut av første sving. Men igjen etter noen flotte forbikjøringer og litt platekontakt er Felix etter noen runder opp som nr 2. Men da er det hele 4 sekunder opp til vår norske venn Niklas Abrahamsen. Dessverre må Niklas bryte løpet grunnet et girkasse havari, så Felix kan igjen kjøre først over målstreken.

Og med disse resultatene så leder nå Felix mesterskapet med kun 2 poeng til danske Dennis Bannergaard før det siste løpet på Jyllandsringen siste helgen i september.

 

Teamsjef Thomas Faraas sier dette:

Det har vært en meget god sesong for oss i DS3 cup i år, med hele 5 seiere og 8 pallplasser. Men med kun 2 poeng i margin før den siste runden må vi jobbe knallhardt for å nå det store målet om å vinne mesterskapet. Det skal kjøres om 50 poeng til så her må alt stemme i den siste helgen. Men Felix har vokst utrolig som fører i år så jeg er helt sikker på at han tar den kampen på strak arm.