Pressemelding: Elektrisk autoslalåm

Green Racing er kanskje mest kjent for å ha kjøring for barn med Minikart og Elektrisk Crosskart. Det er Skaar Racing Team som står bak Green Racing, et av deres prosjekt innen bilsport. Andre prosjekt inneholder lukten og lyden av vanlig motorsport. Dette prosjektet er elektrisk. Det går ann å like begge deler.

Intensjonen er å involvere folk som ikke visste at de kunne drive med Bilsport på en enkel måte, og glede vanlig folk. Hittil har enormt mange barn fått kjøre, nå var det de voksne sin tur på Autoslalåm.

Denne helgen arrangerte Green Racing Autoslalåm for alle første gang. 10 deltagere trosset høstværet og alle storkoste seg bak rattet på sine elbiler på Gardermoen. Det ble kjørt 3 omganger der de to beste telte.

Dette var en test for fremtiden. Vi kommer til å arrangere på nytt i 2024 sier gründer Frode Skaar. En sponsor i vårt prosjekt som har hjulpet med å skaffe til veie utstyr til barn skulle få noe igjen. Det var intensjonen med gjennomføringen. Vi koblet på Tesla Owners Club og vipps så var vi 10 startene uten større markedsføring.

60% av deltagerne var debutanter i bilsport. Noen hadde prøv Autoslalåm før og det var til slutt Nils Jakob Gulhaug som stakk av med seieren etter imponerende kjøring. Det viktigste var at alle hadde det gøy!

Neste år blir det et bedre tidspunkt på året!

 

Følg siden vår for mer info:https://www.facebook.com/greenracing.no