Pressemelding: Elektrisk Gokart laget i Norge

Skaar Racing Team, som bygget verdens første lisensierte Crosskart i 2018, gir seg ikke. Denne helgen deltar to unge førere på 6 og 7 år i NM runden i Egersund med våre E-CROSS i klassen Mini.

 

Vi ser hvor mye glede dette har gitt gjennom prøvekjøring på Gardermoen der mange barn har startet sin Crosskart karriere. Dette har vi lyst til å fortsette med i mange år fremover.

 

Nå har vi etter lengere tids planlegging bygget en Elektrisk Gokart. Dette er en prototype som skal utvikles og testes utover høsten, men vi har snart 3 Gokarter klare. Disse skal lånes ut til ulike førere som trener på Gokart baner i Norge, forteller Gründer Frode Skaar.

 

Gokart bør være enkelt og mange barn har en Gokart bane rundt seg. Derfor er målet i fremtiden både Elektrisk Gokart og Crosskart for barn gjennom prosjektet Green Racing.

 

Målet har de siste ukene og være med på en Elektrisk dag i Trøgstad som er førstkommende lørdag.

 

Der kommer det store proffe Gokart leverandører som har racing karter, og vi må ikke sammenlignes eller blandes med disse. Vi har laget en kart for de aller minste barna som skal brukes til rekruttering.

 

Gokart og Crosskart kan kjøres fra det året man fyller 6 år. Farten på vår Gokart er ca 50-60 km/t, og vi hadde vår aller første test onsdag denne uken. Nå fortsetter arbeidet de neste ukene.

 

Les mer her:https://www.facebook.com/greenracing.no