Pressemelding: Flott sesongavslutning for Lindland

Årets racingsesong ble avsluttet med en stor opptur for Roar Lindland, som i siste liten måtte erstatte Aksel Lund Svindal i Porsche Carrera Cup Scandinavia på Rudskogen.

Egentlig var sesongen til Roar Lindland over etter det siste løpet i Porsche Supercup på Monza, men da Aksel Lund Svindal måtte stå over Carrera Cup Scandinavia-løpet på hjemmebane på grunn av fødsel, var det Roar Lindland som erstattet den tidligere alpinisten.

-Jeg kjører jo samme type bil i Supercupen, men det var likevel litt sommerfugler i magen da treningen ble avlyst på grunn av tåke, og vi måtte rett inn i kvalifisering. Jeg vet at nivået på den skandinaviske serien er høyt, og det var en stund siden jeg hadde kjørt på Rudskogen, men det gikk bra, sier 46-åringen fra Lyngdal.

I de tre løpene ble det 9., 8. og 6. plass, og Roar ble også bestemann i ProAm-klassen med to 1 plasser og en  2 plass.

-Det var veldig bra at vi fikk kjørt med bilen med det norske flagget på da Aksel ikke kunne. Det er viktig med mer norsk deltakelse i Carrera Cup Scandinavia, synes jeg, og jeg har et veldig godt samarbeid med Porsche Norge som også bidro til at dette ble mulig.

Løpene som gikk sammen med den årlige Porsche Festivalen ble en stor publikumssuksess med over 10 000 tilskuere og god stemning.

Nå venter vinterpausen for Lindland, som ennå ikke har bestemt seg for hva 2024 bringer på racingfronten.