Pressemelding: Fokus på de gode prestasjonene

Møller Bil Motorsport har så langt levert svært gode resultater i årets sesong. Ambisjonen er å fortsette med det kommende løpshelg: – Vi har funnet godfølelsen, og det passer derfor godt med to løp på to uker, sier teamsjef Marius Misfjord.

Møller Bil Motorsport deltar i TCR-klassen i det tyske mesterskapet «Nurbürgring Langstrecken Serie» (NLS) med sin Audi RS 3 LMS. I NLS-mesterskapet går samtlige runder på den legendariske tyske racerbanen Nürburgring Nordschleife.

Så langt i år har Møller Bil Motorsport deltatt i tre av de syv løpene som har blitt kjørt, og statistikken viser to andreplasser og én førsteplass.

– Det har vært en veldig bra sesong så langt, selv om vi har hatt noen småutfordringer gjennom de to første løpshelgene. Sist helg gikk imidlertid alt knirkefritt med både pole position og seier i løpet, vi har funnet godfølelsen og det passer derfor godt med to løp på to uker, smiler teamsjef Marius Misfjord, som håper å bygge videre på det gode momentet.

– Mye som skal klaffe
Akkurat som forrige løpshelg er det Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Anders Lindstad som blir å finne bak spakene, og med seieren friskt i minne er det en entusiastisk gjeng som setter kursen mot Tyskland kommende torsdag.

– Å gjenta bedriften og stå øverst på seierspallen hadde naturligvis vært veldig gøy, men det er mye som skal klaffe for at man skal vinne på «The Green Hell», sier Misfjord, og viser som eksempel til forrige løpshelg, hvor det regnet på halve banen, noe som gjorde dekkvalget utfordrende.

– Dette er et eksempel på en utfordring som kommer når banen er nesten 25 kilometer lang. Vi skal derfor fokusere på å skape gode prestasjoner, og så får vi summere opp når målflagget vaier, men ambisjonen er naturligvis å prege løpet, sier Misfjord.

Får oppleve verdens råeste racingbane
Som alltid når Møller Bil Motorsport skal delta på en løpshelg er det invitert med mange gjester som får være sammen med teamet både før, under og etter løpet. Blant gjestene er det også fire heldige mekanikere som får være gjestemekanikere på bilen under løpet.

Denne gangen består gjestene av tidligere lærlinger som har fått fast jobb i Møller Bil samt gjester fra samarbeidspartnere. De får alle kyndig veiledning gjennom løpshelgen av rutinerte guider som bistår dem og viser dem rundt på banen og i depoet.

– Det er alltid hyggelig med gjester på tur som får oppleve verdens råeste racingbane, og vi gleder oss til å dele denne opplevelsen med dem, sier Misfjord.

Det kjøres trening fredag 21. oktober, mens kvalifiseringen og løpet kjøres 22. oktober.