Pressemelding: Frustrerende helg for Marcus 

Det ble en frustrerende helg for Marcus Påverud i GT World Challenge Endurance på Hockenheim  i Tyskland . Sammen med sine teamkamerater Baptiste Moulin fra Belgia og Michael Dörrbecker fra Mexico kjørte Marcus inn til 28.plass totalt og som nr. 10 i Silver Cup med sin Lamborghini Huracan i 3-timers løpet på den tyske Formel 1-banen.

-Det ble virkelig ikke som vi hadde sett for oss. Jeg var fornøyd med kvalifiseringen, der jeg til tross for trafikk fikk til en bra runde og var inne på øvre halvdel av resultatlista. Bortsett fra det ble det ikke mye å skryte av da jeg overtok en bil som fungerte alt annet enn bra den siste timen av løpet, sier Marcus Påverud.

Oppsettet på bilen, som hadde fungert så bra i 24-timers løpet på Spa for en måned siden, passet dårlig på Hockenheim. I tillegg måtte Marcus overta en bil som hadde skader på aerodynamikken etter en påkjørsel bakfra tidligere i løpet.

-Vi hadde også store problemer med bremsene på slutten og jeg kunne ikke gjøre annet enn å forsøke å ta bilen i mål uten å kjøre av banen eller crashe. Det var rett og slett årets dårligste løp for oss, og utrolig frustrerende etter den suverene helgen på Spa, sier Marcus Påverud

Kun finalen gjenstår i GT World Challenge, og den kjøres på Circuit de Catalunya utenfor Barcelona i Spania om fire uker.

-Racing på dette nivået føles ofte som en berg- og dalbane, og vi kan ikke være annet enn optimister og tro at det skal fungere bedre i Barcelona, sier Marcus Påverud.