Pressemelding: Godt kjørt av søskenparet Otterstrøm

Søskenparet Christer(18) og Carita Otterstrøm(16) fra Mjøndalen kjørte løp på Gelleråsen i Karlskoga i Sverige i helgen og gjorde en fantastisk prestasjon.

Christer kjørte seg inn til en 2.plass og Carita kjørte seg inn til en 4.plass.

Det var en tøff helg med mye utfordringer, både på banen og utenfor banen.

Christer Otterstrøm kvalifiserte seg til en 2.plass og beholdt den gjennom helgen. «Det var tøff motstand og jeg begynte å nærme meg 1.plassen, men hadde ikke nok speed til komme meg helt opp. Neste løp, da skal jeg står øverst på pallen», sier en selvsikker Christer.

Carita Otterstrøm knakk en bærearm i første finale og skulle derfor starte langt bak i feltet i andre finale. I andre finale kjørte Carita seg opp fra bakerst i feltet til en 6 plass, men i siste sving da hun skulle passere en motstander, bremset den andre bilen litt tidlig og Carita måtte unnvike ved å kjøre utenfor banen og havnet derfor sist igjen. Carita tok 10 min alene med lukket dør og kom ut igjen og sa «Jeg er så mye raskere og vet at jeg kan, så neste finale skal jeg kjøre fra de». Siste finale startet Carita på en 4.plass, siden hun hadde fjerde beste tid under finale 2 og denne plassen holdt hun til mål i siste finale.

En bra helg med gode resultater.

Helgen 10-11/6 skal søskenparet kjøre treningsløp på Rudskogen og 30/6-1/7 på Fallfors i Nord Sverige.