Pressemelding: Godt løp for Klemetsen i Italia

Vegard Klemetsen kjørte seg inn til en 4 plass i helgens løp på South Garda Italia. Mulig 3 plass da han som vant løpet er foreløpig disket, men har lagt inn protest.

Dette er beste resultatet vi har hatt i Italia og er svært fornøyd med det. Vegard var i toppen på alle treningene, på innledende heat fikk han en 5 plass og en 2 plass. Det var totalt ca 60 deltagere i klassen og feltet var veldig tett. Vi fikk litt problemer i finalen med dekk og mistet dessverre litt tempo som gjorde at vi ikke klarte å være med helt i toppen og kjempe om seier.

Vegard har hatt to mnd med sykdom etter et kragebeinsbrudd og vi var veldig spent på hvordan dette første løpet skulle gå. Konkurransen var svært høy, her er det deltagere fra hele Europa og stort sett alle kjører i Team. Hjemmebanen til de fleste Team så her er det hundredeler og tideler som skiller de beste. Tempoet som Vegard hadde var svært bra og lover godt inn mot neste løp som går 23.07. på Franciacorta i Italia.