Pressemelding: Hauer’n eller rally?

Anders Grøndal er i den i Norge med flest NM gull i bilsport. Hele 18 NM gull 5 sølv og 4 bronse i rally og bakkeløp. Alle i toppklassen.  I tillegg to VM seiere i sin klasse i Rally Sweden og et utall totalseiere i inn og utland.

For de som har fulgt Anders på sosiale medier har nok oppdaget at det har blitt nye interesser for Anders. Nå går det mye i langrenn og løping og han har deltatt i løp som Birken, Skarverennet, Drammensmaraton og flere andre løp. Etter et godt samarbeid med trenerlegenden Steinar Mundal fikk Anders et helt nytt treningsopplegg.

I år kommer Anders til å kjøre noen utvalgte løp og satser ikke på fullt NM program. Anders vil delta der det gir god PR for våre sponsorer. Årsaken til nedtrapping er ikke bare interesse for langrenn og løping. I 2019 ble Anders pappa til Emily som nå er 4 år og han vil bruke mye tid på henne og familien. En annen viktig årsak er jobben. Pappa Stein er har nå passert 70 år og det blir stadig mer å gjøre jobbmessig for Anders og ikke minst større ansvar.

Skal man hevde seg i toppen i rally krever det mye forarbeide og tid. Den tiden har ikke Anders hatt de siste årene. Så planen i vinter var å kjøre de to NM rally som går i Buskerud. Sigdal og Numedal. Og neste NM løp som er Rally Hadeland kolliderer med Hauern – Thorleif Haugs Minneløp. Så planen var skirenn.

Men så var det åpenbart veldig moro å kjøre rally igjen så nå er det valgets kvaler. Langrenn eller rally! Anders og teamet må bestemme seg om et par dager.