Pressemelding: Henriksen fortsetter å imponere

Denne gang var det andre EM i Frankrike, det var 80 påmeldte fra hele verden. Casper var topp 5 i sin gruppe på alle treningsheat som ble kjørt på torsdag.

-Fredag begynte med et treningspass som han ble P4. Så var det tidkjøring, vi har kun tre runder å kjøre fort før dekk legger av, andre runde satt jeg beste tid i første sektor men misset i andre sektor så tiden ble ikke bra, men jeg rakk akkurat å starte på en ny runde før tiden var ute, men en sjåfør foran trodde tiden var ute så han bremset i første sving å ødela hele runden for meg. ble kun P15 i min gruppe, det var ergelig for jeg hadde virkelig bra tempo sier Casper, og fortsetter:

-Resten av dagen og lørdag var det heat hvor jeg plukket bra med poeng, så jeg endte på P25 når alt var telt opp. Søndag var det superheat A og B, jeg havnet i A og startspor P13, fikk en grei start, men ble overkjørt av en som kom bakfra og fikk stopp, men kom i gang igjen langt etter feltet. Resultat P26, det holdt akkurat til finale hvor jeg startet P31 men kjørte meg opp til P18. Det var utrolig tungt og misse i tidkjøringen når jeg hadde så bra tempo, men P18 av 80 sjåfører i dette selskapet er ikke så værst, sier en litt skuffet Casper.

-Neste løp blir SKCC i Kristianstad i Sverige om 14 dager, der er det 51 påmeldte i Senior så det blir tøft, men vi skal gi dem kamp om seieren sier Casper.