Pressemelding: Hosås blir ambassadør for Continental

Bilsportutøveren Hedda Hosås reiser verden rundt for å kjøre i den elektriske serien Extreme E, og blir nå også ambassadør for Continental Dekk Norge.

22-åringen fra Voss kjører for teamet til tidligere verdensmester i Formel 1, Jenson Button, i Extreme E, og har i de siste løpene kjørt sammen med landsmann Andreas Bakkerud. Extreme E er et mesterskap som kjøres med elektriske terrengbiler på steder hvor klimaendringer har gjort seg gjeldende, for å skape oppmerksomhet rundt klimaendringer og vise at elektrisk mobilitet er en av løsningene for å få ned klimagassutslipp.

Alle teamene i Extreme E består av en kvinnelig og en mannlig fører, som deler på å kjøre løpene. Continental leverer dekk til Extreme E, og nå skal hun jobbe enda tettere med den norske importøren.

-Vi har allerede hatt med Hedda på noen arrangement i Continental-regi, og det har fungert veldig bra. Hun er reflektert, og har som oss gode tanker om hva som bør gjøres for å skape en mer bærekraftig verden. Vi har jo også et samarbeid med tidlige bilsportutøver, Tommy Rustad, mens Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som også deltar i Extreme E, er ambassadør for Continental i Sverige, sier Milan Keckes, markedssjef hos Continental Dekk Norge.

Jobben som ambassadør innebærer blant annet at Hosås skal delta på ulike Continental-arrangement gjennom 2024, og også promotere Continental via sine kanaler på sosiale medier.

-Eg er veldig stolt av å få være ambassadør for Continental. Me bruke Continental dekk sjølv, på alle underlag, sand, grus, gras, gjørme, is og snø. Dekk er jo noe av de viktigste i motorsport, samt i trafikken, og der er Continental best, sier Hedda Hosås.

Hedda Hosås har en tredjeplass som sitt beste løpsresultat i Extreme E, og neste gang hun skal i aksjon er i Chile den første helgen i desember.