Pressemelding: Internasjonalt løp for Johnsrød

Kenneth Johnsrød og kartleser Dyre Erling Fredriksen stiller i første EM runde i det historiske rally mesterskapet, den 71. utgaven av Motul Rally Costa Brava i Girona Spania. Løpet går av stabelen 16.-18. mars. Med 240 team påmeldt og ca 180km fartsetapper blir ikke dette noen enkel oppgave, men teamet gleder seg og ser frem til utfordringen.

-Vi fikk en liten forsmak på dette historisk sirkuset i høst da vi var med på Rally Legend i San Marino, sier Kenneth. Og det gav veldig mersmak kan man trygt si. Mengden tilskuere, atmosfæren og den ekstreme interessen for gamle klassiske rallybiler var noe vi aldri hadde sett maken til. Så har vi vært så heldige å igjen få låne den samme Escorten vi kjørte i fjor her nå i Spania. Takket være våre sponsorer Eksjöhus, Håndverkeriet AS og Drop Off lakkforsegling så har vi fått til å stille til ny start. Denne gang er det EM, så konkurransen blir nok tøff! Men vi skal gi gass!

Etter en grundig gjennomgang er bilen nå litt oppgradert og justert inn siden sist, samt at vi har prøv å luke ut så mange fallgruver som mulig hjemme i verkstedet. Så vi håper på et teknisk feilfritt løp denne gang, så får vi i bilen gjøre det vi kan for å levere noen brukbare resultater.

Teamet dro nedover på lørdag og med både rallybil, servicebil og henger dekorert i old school Hannu Mikkola inspirert livery levert av Marco Reklame AS, så vi er klare for å gi jernet og prøve å dra hjem et godt resultat!