Pressemelding: Jakter tangering av rekord

I 2018 vant Møller Bil Motorsport tre løp i TCR-klassen. Så langt i år har teamet vunnet to løp, og til helgen venter årets siste løpshelg: – Vi gleder oss til sesongavslutningen. Teamet har gjort en fantastisk innsats i de siste løpene, og målet er å avslutte sesongen med stil, sier fører Atle Gulbrandsen.

Møller Bil Motorsport kjører utvalgte runder i det tyske langdisansemesterskapet Nürburgring Langstrecken Serie (NLS), hvor samtlige runder kjøres på legendariske Nurbürgring Nordschleife. Kommende helg kjører det norske teamet årets siste løp, etter en sesong med svært gode resultater.

Så langt i år har Møller Bil Motorsport kjørt inn til to andreplasser og to førsteplasser i TCR-klassen, og har vunnet de to siste løpene. TCR-bilene kan delta i to klasser, og sist løp var Møller Bil Motorsport også raskeste TCR-bil av samtlige på startstreken.

Kan tangere 4 år gammel rekord
2018-sesongen var tidenes beste for Møller Bil Motorsport, hvor teamet sto øverst på pallen i totalt tre løp. Dette er en rekord teamet ligger an til å tangere denne sesongen.

– Det hadde vært morsomt å tangere rekorden, og vi skal som alltid fokusere på å levere en best mulig prestasjon, sier teamsjef Marius Misfjord.

– Vi har en uttalt målsetting om at vi skal være med å prege løpet. Det er også planen for årets siste løpshelg, legger han til.

Formel 1-ekspert Atle Gulbrandsen er igjen tilbake bak rattet etter at Anders Lindstad har lagt ned en svært solid innsats de to siste løpene. Lindstad går dermed over i rollen som dekk-ansvarlig. I tillegg til Gulbrandsen skal både Håkon Schjærin og Kenneth Østvold kjøre teamets Audi RS 3 LMS kommende helg.

– Vi gleder oss til sesongavslutningen. Teamet har gjort en fantastisk innsats i de siste løpene, og målet er å avslutte sesongen med stil, sier Atle Gulbrandsen.

– Givende tradisjon
En fast tradisjon for Møller Bil Motorsport er å ha med gjester på hver løpshelg. Motorsport-teamet har et tett samarbeid med Møller Bil Skolen, og lærlinger som går lærlingeløpet gjennom Møller Bil Skolen og får fast jobb i Møller Bil, får alle være med Møller Bil Motorsport på tur.

Denne helgen er det over 40 gjester som skal være med, og i tillegg til tidligere lærlinger består gjestene av både sponsorer og samarbeidspartnere.

– Å ha med gjester som får oppleve «The Green Hell» for første gang er en svært morsom og ikke minst givende tradisjon. Vi har et konsept med egne guider som ivaretar gjestene på en svært god måte, og som viser dem rundt på banen slik at de får oppleve alle banens spektakulære høydepunkter, sier Misfjord.

Fredag er det trening på banen, mens det lørdag morgen kjøres kvalifisering. Det fire timer lange løpet kjøres fra 12.00-16.00 lørdag ettermiddag.

Foto: Pål Henning Berg