Pressemelding: Knudsen i Clio Cup på Zandvoort

Knut Eirik Knudsen (23) fra Mjøndalen har ikke kjørt ett eneste løp i år, men med 215 runder på Rudskogen i løpet av sesongen stiller Knut Eirik sammen med TF Performance  i den 10. runden av Renault Clio Cup Europe på den legendariske Zandvoort banen i Nederland førstkommende helg.

-Vi fikk bilen til Norge i slutten av mars i år og har brukt tiden frem til nå til test og utvikling for å være best mulig forberedt sier Knut Eirik.

Bilen en helt ny Renault Clio Cup generasjon 5 bil kjøres som Cup bil rundt omkring i stort sett hele verden. Serien driftes av ikke ukjente Alpine Racing med base på vestkysten i Frankrike. Til løpet på Zandvoort er det 38 førere påmeldt fra 10 forskjellige nasjoner.

Dette er veldig nytt for oss og vi vet at nivået på både førere og team er meget høyt, så noe ambisjoner om topplasseringer har vi ikke enda, men vi skal lære så kommer tempoet etter hvert avslutter Knudsen.

Renault Clio Cup kjører 2 løp av 25 min + 1 runde ett løp lørdag og ett løp søndag med en kvalifisering for hvert av løpene.