Pressemelding: Landsfinale for Damer

NMK Solør har fra sentralt hold blitt utvalgt til å arrangere landsfinalen for damer i Bilcross. Dette er et ærefult oppdrag og vi håper at hele kommunen og bygda ønsker arrangementet velkommen!

Det er med stor ydmykhet at NMK Solør har fått tildelt arrangementet. Særlig med tanke på at klubben ikke har noen egen bane. NMK Solør er en arrangørklubb med over 350 medlemmer fra hele landet, men faktisk svært få bilcrossmedlemmer. Klubben arrangerer de store NM rundene i Racing på Vålerbanen. De står også som formell arrangør av samtlige Gatebil arrangementer i Norge. Klubben er også kjent for å være særlig aktiv innen publikumsfavoritt Drifting med røyk og show. Kjendis og verdensmester Fredrik Aasbø har vært medlem av klubben i mange år. Lokalt sett er Odd-Helge Helstad et medlem som er godt kjent for sine spektakulære oppvisninger med røyk og show.

Lokale helter innen Bilcross
NMK Solør har flere tidligere Bilcross førere i klubben som fortsatt brenner for å kunne lage nye og spennende arrangementer innen grenen. Det ble helt naturlig å henvende seg til Finnskogbanen som driftes av KNA Solør Motorsport om å få til et slik arrangement i felleskap. Et flott baneanlegg og flinke funksjonærer er viktig, og det vet vi at vi finner der.

Mestermøte for damer ble arrangert her allerede for 30 år siden og ble en stor suksess.
Et stort antall lokale damer var svært aktive den gangen og løpet ble sponset av hudpleieprodusenten Mirandas – og Mirandas stiller faktisk opp denne gangen også med produktgaver! Det er ikke mange lokale som kjørte den gangen som stiller til start i år. Men primus motor og fører for 30 år siden Laila Tyskeberget (den gang Halvorsen) er fortsatt med. Men nå som leder av klubben og initiativtager til dette arrangementet. Med seg som flinke funksjonærer, mangeårig løpsleder Roger Bjørklund og løpssekretær Heidi Hagen innenfor grenen Bilcross er vi overbeviste at dette blir supert.

Løpet vil bli sendt «live» på Direktesport

Kontaktinformasjon:

Laila Tyskeberget (styreleder)
Telefon: 90018626

Roger Bjørklund (løpsleder)
Telefon: 90185589