Pressemelding: Lindland i utfordrerposisjon

De siste årene har Roar Lindland stort sett ligget i tet i ProAm-mesterskapet i Porsche Supercup. Nå, derimot, er han en utforer som ligger på fjerdeplass i mesterskapet. Og på søndag kjøres det neste løpet i mesterskapet i Ungarn.

-Jeg har hatt litt stang ut så langt i år. Det ble en uforskyldt krasj i det første løpet i Monaco og null poeng. I de to løpene i Østerrike gikk det bedre, men jeg er fortsatt i en utfordrerposisjon nå som vi nærmer oss halvkjørt sesong, sier Roar Lindland.

Det er Clement Mateu som leder ProAm-mesterskapet etter tre runder med 49 poeng. Videre kommer Philip Sager med 47 poeng, Nicolas Mislin med 45 poeng og Roar Lindland med 42 poeng.

-Det er heldigvis jevnt, så målet er fortsatt å vinne mesterskapet. Med noen gode løp kan jeg ta igjen forspranget til Mateu, men får jeg flere null-poengere blir det vanskelig. Derfor må jeg kjøre taktisk fremover.

Søndagens løp går på Hungaroring utenfor Budapest i Ungarn. Dette er en bane hvor Roar Lindland tidligere har gjort det bra, og som han kjenner godt.

-Jeg liker banen i Ungarn godt, men en utfordring denne helgen blir varierende forhold. Det blir trolig både tørt og vått, men det blir likt for alle. Jeg gleder meg, avslutter Roar Lindland.

Søndagens løp i Porsche Supercup går klokken 12.10, og sendes på Viaplay, Eurosport og F1TV.