Pressemelding: Lindland leder an

Etter at tre av åtte runder er kjørt i årets Porsche Supercup, leder Roar Lindland ProAm-kategorien med 16 poeng. Til helgen håper han å øke ledelsen ytterliggere når sirkuset besøker Red Bull Ring i Østerrike.

Roar Lindland startet sesongen med seier både på Imola og i Monaco, men fikk en litt vanskeligere helg på Silverstone forrige helg.

-Ja, det er rart med det, men vi hadde vært på Silverstone for å teste bare noen dager før. Da fikk jeg virkelig godfølelsen, men når vi kom tilbake sammen med Formel 1 var banen helt annerledes og all godfølelse forsvant, forklarer Roar Lindland.

I tillegg ble kvalifiseringen en vanskelig affære da været gjorde det utfordrende med å finne rett oppsett.

-Ja, vi bommet maksimalt på kvalifiseringen og måtte starte langt bak i løpet. Men i løpet gikk det bedre. Jeg kjørte meg opp til en andreplass i ProAm, og plukket viktige poeng.

Det var britiske Aaron Mason som vant på Silverstone, men han har hatt en vanskelig start på sesongen og ligger på en fjerdeplass sammenlagt. Bak Lindland på sammenlagtlista i ProAm finner vi franske Clement Mateau, mens Philip Sager fra Østerrike ligger på tredjeplass, kun tre poeng bak Mateau.

Til helgen venter et nytt løp i Porsche Supercup, denne gangen på Red Bull Ring i Østerrike. Det er trening fredag, kvalifisering lørdag og løp søndag.

-Red Bull Ring er en bane jeg liker godt, og hvor jeg har gjort det bra tidligere. Det er en kort bane med få svinger, men det gjelder å holde tunga rett i munnen. Og mesterskapet kommer ikke til å bli avgjort i helgen heller, og jeg kjører med innsiden av hodet. Mitt mål er å vinne ProAm-mesterskapet også i år, avslutter Roar Lindland.