Pressemelding: Mathis ser tilbake på 2023

I årets tilbakeblikk deler jeg noen bilder fra sesongen 2023. Et bilde har gjerne en historie som forteller mer enn det skrevne ord!

Sesongen har gitt mange gode opplevelser og ikke minst gode resultater. Spesielt finalen i Norges Mesterskapet i bakkeløp opp VIP veien i OL anlegget på Lillehammer ble en hyggelig affære helgen 23. til 24. september. Dette er en krevende og bratt bakke på 1800 meter. Og hvilket anlegg og ikke minst utsikt vi blir servert der. Fikk «juling» denne helgen, men to andreplasser og NM sølv er faktisk helt OK!

Min 200. seier i karrieren kom i tradisjonelle «Festningsløpet» opp Vardåsen i Kongsvinger. Dette ble min 23. gang opp bakken og med hele 2.500 tilskuere tilstede i bakken ble det en hyggelig dag.  

Fellesferien er normalt en stille periode, så også i sommer. Røhne Selmer AS,  Norges største Ford forhandler, ville gjerne bruke bilen i utstilling. Først tre uker hos RS Hønefoss før flytting til RS Alnabru for nye fire uker. Forhandlerne hadde stor glede av bilen som resulterte i mye oppmerksomhet. 

Da ønsker jeg deg og dine en riktig god jul, vi «sees» neste år!

Vh Holm Jacob