Pressemelding: Møller Bil Motorsport fortsetter

Til tross for tøffere økonomiske tider, gyver Møller Bil Motorsport løs på en ny sesong på verdens tøffeste racerbane. – Vi gleder oss til å skape fantastiske opplevelser sammen, sier teamsjef Espen E. Wiik.

Møller Bil Motorsport har konkurrert på «The Green hell» i 15 år, og gyver nå løs på sesong nummer 16. Med de krevende økonomiske tidene som råder var det på ingen måte noen selvfølge at det skulle bli videre satsing for det blå teamet.

– Satsingen med Møller Bil Motorsport er en svært sentral arena for kulturbygging hos servicemarkedet i Møller Bil. Vi har med gjester på alle våre løp, og det er et veldig viktig tiltak for å vise at vi setter pris på våre medarbeidere, sier teamsjef Espen E. Wiik.

– Det er derfor en avgjørende årsak for at vi har bestemt oss for å satse videre, legger han til.

200 gjester
Møller Bil Motorsport kjører det tyske langdistansemesterskapet «Nürburgring Langstrecken Serie» (NLS). Her deltar teamet i TCR-klassen med sin Audi RS 3 LMS, og teamet har vunnet klassen sammenlagt de to siste årene. I fjor vant teamet sin klasse i alle løp hvor de stilte til start.

– For å spare kostnader vil vi i år delta i fire løp. Selv om vi kjører et løp færre enn vi pleier, er ambisjonen fortsatt å ha med like mange gjester som tidligere, sier Wiik.

Det betyr at rundt 200 gjester skal få oppleve verdens tøffeste racerbane på nært hold i 2024, tett fulgt opp av Møller Bil Motorsports egne guider. Gjestene får oppleve banen og depotet både før og under løpet, spise lunsj og diskutere taktikk med teamet, og får oppleve tysk matkultur på sitt beste.

Det første løpet hvor Møller Bil Motorsport stiller til start går av stabelen 6. april. Da er det lærlinger som har fått fast jobb i Møller Bil som utgjør hoveddelen av gjestene.

– Vi ønsker å sette pris på lærlingene våre. Utover de er gjestene vi har med oss på løp medarbeidere som har utpekt seg gjennom 2023 og 2024 med ekstraordinære prestasjoner på servicemarkedet – både innenfor mekanisk arbeid og på våre skadeverksteder, sier Wiik, og legger til at det også er eksterne gjester fra blant andre sponsorer.

– Uten drahjelp fra våre sponsorer og støttespillere, hadde det ikke vært mulig å fortsette med Møller Bil Motorsport. Vi er svært takknemlige for støtten vi mottar, legger Wiik til.

– Dele fantastiske opplevelser
Det er som vanlig Atle Gulbrandsen, Håkon Schjærin, Kenneth Østvold og Anders Lindstad som veksler på å sitte bak spakene på Audien. Et lite og effektivt team av mekanikere sørger for ivaretakelse av bilen i samarbeid med Bonk Motorsport. I tillegg har Møller Bil Motorsport på alle løp fire gjester med som mekanikere. Administrasjon rundt løpene gjøres av ildsjeler i Møller Bil sentralt.

– Både det sportslige og det administrative teamet legger ned mye fritid og stor innsats for å skape en flott ramme hvor vi kan hedre våre hardtarbeidende kolleger. Det vil jeg takke så mye for, og vi gleder oss til å sammen skape fantastiske opplevelser sammen, avslutter teamsjefen.

Foto: Pål Henning Berg