Pressemelding: NM-gull til Kristiansen

Patrick Kristiansen gikk helt til topps under Norgesmesterskapet i karting på Varna i helgen. Les mer i denne pressemeldingen fra teamet.

NM-helgen på Varna startet bra for P, vi startet med tidkjøring og endte her på en P1.
1. Innledende endte også med P1.

Lørdagen kommer og to innledende runder + en pre-finale står for tur.

Patrick starter P1 i alle innledende runder fordi han var raskest under tidkjøringen.

Vi våkner opp til regn og klissvåt bane og det gjør jo det hele litt mer spennende, til tross for dette kjører han fint og holder seg på banen og holder seg på en 3. plass dessverre ender heatet med en defekt coil som gjør at karten stopper og vi får dessverre ikke fullført 2. innledende.

Da tiden var inne for 3. innledende runde hadde banen tørket opp og Patrick kjørte fort og hadde opparbeidet seg stor luke til de bak. Dessverre havner han for langt ut i en sving og drar av banen. Han kommer seg inn på banen igjen og ender opp på en P12 etter endt heat.

Pre-finale står for tur og sammenlagt ender Patrick opp i startspor 13. Han kjører seg herfra og opp til en 4. plass, noe som da betyr at han startet P4 i finalen dagen etter.

Finalen er i gang. Patrick har ytterspor og var dermed forberedt på å tape et par plasser i starten, noe han også gjorde. Han kjører seg raskt oppover i feltet, men Sebastian Grøndal-Eeles får muligheten til å stikke av og får da en solid ledelse fra resten av feltet. Patrick kjemper seg opp til P2 og starter jakten på førsteplassen. Det blir tøff kniving mellom Patrick og Grøndal i front og det blir 3-4 meget intense runder der de bytter på førsteplassen flere ganger. De kjører over målstreken omtrent samtidig, men Patrick lå 0,044 sekunder foran Grøndal og Patrick ender dermed opp som vinner av NM 2023.  Teamet er stolte over resultatene Patrick har vist oss i sitt første år i klassen Mini.