Pressemelding: Norge ble nordeuropeisk mester

I litt over et halvt år har det blitt kjørt et nordeuropeisk simracingmesterskap sanksjonert av FIA. Mesterskapet heter Northern European Esports Masters, fortkortet NEEM. Norge la ned en solid innsats, og ble kronet mestere lille julaften! Dette ble gjort med stil, da Norge beslagla alle trinnene på seierspallen i dette løpet på Zandvoort.

Tyskland hadde vært Norges utfordrer gjennom hele sesongen, men Norges lille forsprang ble stadig større mot slutten, og ettertrykkelig semenert i siste løp.

Mesterskapet har vært todelt. Uttakene til hvert enkelt løp ble kjørt som en time attack, og denne fungerte også som en individuell konkurranse. Nok en gang suksess for Norge: Anders Myhre imponerte med topptider hver runde, og var best sammenlagt!

Det ble kjørt 6 løp på 6 nordeuropeiske baner, inkludert vår egen Rudskogen. Alle biler stilte i nasjonale drakter, Norge i rødt med norsk flagg på taket.

En viktig detalj ved NEEM er at mesterskapet skulle kombinere elite og bredde, og gi alle en mulighet til å være med. Dermed ble uttakene gjort slik: Noen i toppen ble plukket ut for hvert land, mens regler som i praksis fungerer som tilfeldig uttak i bredden sørget for at alle hadde sjansen.

Det rettes en stor takk til alle som bidro til å ta poeng for Norge, i alfabetisk rekkefølge:

Anders Lillejordet

Anders Myhre

Carl Fredrik Hersoug

Edgaras Stau

Erik Røseth

Jakob Behrens

Jarl Teien

Jo Vegard Goderstad

Kim André Bjørklund

Roger Fjeldstad Kristiansen

Simen-André Livingston

Steffen Hjelvik

Torbjørn Mæhle