Pressemelding: Norske utøvere på Viaplay

Nordic Entertainment Group har kjøpt rettighetene til en rekke motorsporter. Nå skal W Series, Ferrari Challenge, DTM og Nürburgring 24 Hours sendes på Viaplay.

Det vil si at du kan følge norske utøvere som Ayla Ågren, Dennis Olsen, Christian Krognes, Sindre Setsaas og Oskar Sandberg på Viaplay.

Norske Ayla Ågren og finske Emma Kimiläinen er blant førerne som skal kjempe om ta tittelen fra regjerende mester, Jamie Chadwick, i W Series – verdens første racingserie for kvinner. 26. juni går startskuddet, og gjennom sesongen skal åtte race gå parallelt med Formel 1-løpene på åtte av de mest legendariske banene verden over. Det nye oppsettet kommer til å sørge for at oppmerksomheten rundt W Series øker, og vil bidra til å plassere de talentfulle kvinnelige sjåførene i sentrum av motorsporten.

Viaplay vil bli W Series’ eksklusive hjem i de nordiske og baltiske landene, samt i Polen for 2021- og 22-sesongen.

– Med W Series får vi nå barriere-brytende action med norske Ayla Ågren i sentrum. Vi ønsker at Viaplay skal være et godt og spennende hjem for motorfans, og gjør med dette vår motorportefølje enda bredere og enda mer attraktiv, sier sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.

 

– Det er veldig spennende at Viaplay bringer W Series til et stort publikum. Det betyr at vi kan vise fra talentene våre, underholde mange mennesker og nå ut til nye, unge talenter – og det i ni land, sier den finske stjernen Kimiläinen.

I tillegg har NENT Group sikret seg rettighetene til det årlige Nürburgring 24 Hours-løpet og Ferrari Challenge, der åtte nordiske og polske førere kjemper om seieren. Viaplay kommer også til å vise bilsportserien DTM, som starter 18. juni på racerbanen i Monza.