Pressemelding: Nye FMK-klubber

FMK tok opp to nye klubber som medlemmer på sitt styremøte nylig. Det er Norsk Land Rover Klubb og Kills Bugs Fast, og dermed består FMK nå av 28 motorsportklubber.

-Jeg er glad for kunne ønske 2 nye klubb velkommen som styrker Intresseorganisasjonen for Frittstående Motorsportsklubber innenfor grenene som Terrengtouring, Offroad og Racing, sier FMKs leder Vidar Holum.

 

Kills Bugs Fast
Styreleder Frode Halvorsen

Kills Bugs Fast ble etablert i 2017 med utgangspunkt i Porsche-miljøet i midt-Norge, men er nå blitt en merkeuavhengig klubb. Klubben arrangerer månedlige klubbtreff gjennom året, i tillegg til banedager, kjøreturer, temakvelder og andre sosiale treff. Kills Bugs Fast har mye fokus på banekjøring og førerutvikling, og flere av medlemmene kjører aktiivt i ulike racingklasser, både i norge og skandinavia. Klubben setter stor pris på å bli tatt opp i FMK med 130 medlemmer.

Hilsen Styreleder Frode Halvorsen

post@killsbugsfast.no

www.killsbugsfast.no

 

 

 

Norsk Land Rover Klubb
Leder Jan Eirik Smeby

Om Norsk Land Rover Klubb
Norsk Land Rover Klubb (NLRK) ble stiftet i 1975 og har som formål å samle eiere og brukere av Land Rovere i Norge. Klubben skal fremme interesse og kunnskap om merket og være sosialt samlingspunkt, gjerne for hele familien. Enten du eier en Land Rover eller Range Rover vil du føle deg hjemme hos oss! Klubben teller i 2024 ca. 900 medlemmer fordelt i lokalavdelinger over hele landet. Klubben har aktiviteter som medlemsmøter, foredrag, filmkvelder, instruksjon, opplæring, turer og treff. Vi satser på trivsel for hele familien. Se våre nettsider på www.nlrk.no

 

Leder NLRK leder@nlrk.no

www.nlrk.no

 

OM FMK  

FMK er en hovedorganisasjon med mange motorsport klubber under sin fane tilsluttet NBF -Norges Bilsport forbund.

FMK er en organisasjon for frittstående Motorsportklubber som relaterer arrangementer og begivenheter for Motorsport Norge nasjonalt og internasjonalt.

FMK ønsker primært å være en del av norsk bilsport, og å bidra positivt til sportens utvikling.

FMK tilbyr profesjonell hjelp til de som ønsker å starte en motorsport klubb uten tilknytning til noen annen motorsports organ eller til de som allerede har en motorsportklubb men ønsker og stå fritt.

FMK både håper og tror at også andre aktører ser at vi har noe verdifullt å bidra med for våre ildsjeler.

FMKs  håp er å kunne møte fremtiden med et profesjonelt klubb samarbeide, slik at vi kan ha fokus på arrangementer og klubbutvikling til norsk bilsports beste.