Pressemelding: Oliver rullet ut av Rally Finland

 

Hyundai-fører Oliver Solberg brøt Rally Finland etter å ha rullet bilen på lørdagens første fartsetappe.

20-åringen lå på fjerdeplass i WRC2-klassen da uhellet inntraff i hans første forsøk på å mestre det berømte høyhastighetsrallyet. Cirka 3 kilometer inn på løpets sjuende fartsprøve inntraff uhellet.

– Jeg er svært lei meg og skuffet over det som skjedde. Vi holdt god fart over et lite hopp på vei inn i en sving, men i landingen slo bilen igjennom dempingen, og vi skrenset ut av veien. Bilen rullet, men heldigvis slapp både min kartleser og jeg unna uten skader av noe slag, sa Oliver Solberg.

– Et slikt uhell var det siste vi trengte nå. Alle i Hyundai Motorsport og RedGrey-teamet har jobbet hardt inn mot løpet, og jeg er veldig skuffet på deres vegne også. Jeg kom hit for å gjennomføre rallyet og sanke viktig erfaring med tanke på framtiden, men slik ble det dessverre ikke.

Solberg junior kommer ikke til å kjøre mer i løpet, som avsluttes søndag ettermiddag.