Pressemelding: Olsen og Buchardt på Le Mans

To norske motorsportutøvere stiller til start i samme team under WEC 2021 sesongens første løp på Spa-Francorchamps i Belgia.

1. mai vil Dennis Olsen sammen med Anders Buchardt stille til start i bil nummer #46 for Team Project 1 i det som er sesongens første løp under FIA World Endurance Championship på Spa-Francorchaps.

Team Project 1
Vi går inn i 2021 sesongen med totalt to Porsche 911 RSR, hvor bil #46 i dag er bekreftet som en del av #teamproject1 under FIA WEC 6t på Spa med følgende line-up: Dennis Olsen, Axcil Jefferies og Anders Buchardt.

Norske Dennis Olsen, promotert av Porsche Motorsport som et stort talent, vil dele sine endurance racing kunnskap med sine to kolleger. Olsen vil være en viktig bidragsyter til laget med sin erfaring fra tidligere WEC løp bak rattet i en Porsche, hvor han også nylig satte beste rundetid på Nürburgring Nordschleife i en Porsche 911 GT3 R.

På laget har han Axcil Jefferies (Zimbabwe) og norske Anders Buchardt. Sistnevnte med erfaring fra mange løp, blant annet i NLS, Blancpain og 24 t løp på Spa både i 2018 og 2019. Den kjente investoren og businessmannen ønsker å forberede seg selv best mulig frem til det som blir et personlig høydepunkt under 24t løpet på Le Mans og sammen med sine lagkamerater.

Dennis Olsen (Porsche 911 RSR #46):
«Dette blir en veldig spennede sesong sammen med Anders – og jeg gleder meg veldig til å komme i gang kommende uke. Le Mans blir vårt absolutte høydepunkt, så vi sikter oss inn for å lære mest mulig frem til da».

Anders Buchardt (Porsche 911 RSR #46):
«Dette er en fantstisk spennende mulighet som har åpnet seg. Min langvarige drøm om VM og Le Mans har nærmest framstått uoppnåelig, men endelig nærmer den seg å bli realisert. Dette er en betydelig satsning for min del, men en mulighet som måtte gripes. Takket være Dennis og hans posisjon innen internasjonal racing har denne muligheten åpnet seg. Etter intens innsats de siste ukene har vi klart å få sammen en historisk norsk satsing i VM og Le Mans».