Pressemelding: Over 50.000 besøkende

Da den siste tilskueren gikk inn dørene på Oslo Motor Show søndag ettermiddag, var det som nummer 52.831. Det var bare 196 sjeler fra ny besøksrekord og andre gang siden starten at besøkstallet bikket 50.000.

 

– Klart jeg er strålende fornøyd med det. Knappe to hundre besøkende fra “all time high” i disse tider. Det er som vi hadde håpet, men egentlig ikke våget helt å tro på, gliser en sliten, men fornøyd messegeneral Tommy Larssen.

Norsk Bilsport var godt representert på Oslo Motor Show. Her Racing NM sin stand

– Vi har nok gjort mye riktig i forberedelser og markedsføring. Vi har i alle år vært lojale til vårt velprøvde grunnkonsept som det årlige samlingspunktet for landets motorentusiaster, med mange unike og interessante objekter i hallene. På samme måte som i fjor, hadde vi også med flere bilimportører som stilte ut sine nyeste modeller. Denne unike blandingen trakk nok mange til showet, sier Larssen.

 

– Jeg kan ikke fremheve nok hvor viktig jobben som utstillerne, klubbene, de frivillige, entusiastene, de ansatte og funksjonærene gjør for at Oslo Motor Show skal bli en suksess. Uten deres fantastiske innsats både før og under arrangementet, ville oppsummeringen etter showet blitt annerledes. Jeg er dem stor takk skyldig, avslutter Tommy Larssen.

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård besøkte Oslo Motor Show sammen med representanter fra bilklubber og NBFs generalsekretær Hallgeir Raknerud.

 

Crosskart ble promotert på Oslo Motor Show.

 

NDRG var på plass.