Pressemelding: Paulsen satser internasjonalt

Stian Paulsen, som har gjort comeback i gokart, skal også satse internasjonalt denne sesongen. Les mer i denne pressemeldingen.

Nå som jeg er tilbake for fult med karting, har jeg like godt meldt oss på EM! Det er i klassen KZ Masters, minimum 35 år og 5kg høyre minimums vekt grense. Det er en klasse som kom for noen år siden og blitt veldig populær. Til EM nå er det 37 påmeldte til den første runden som går på Motorland Aragon i Spania første helgen i Juli. Til start kommer mange kanoner, David Fore er en legende innen gokart og mange ganger verdensmester, han still til start! Vi kommer med andre ord til å få grise juling, men vi skal ned får å lære og å ha det gøy! Vi gjør dette på den enkle måten, min bror Morten og jeg, pakker Sprinteren å kjører ned. Vi kommer til å kjøre som alltid, med våres eget lille privat team!
EM er 2 helger. Første helgen i Juli og siste helgen i August. Runde 2 i August er på Kartodromo Val Vibrata midt i Italia. Planen med dette er og også kjøre VM som går i Portugal i Oktober, men det kommer jeg tilbake til.