Pressemelding: Sandberg klar for Mühlner

Oskar Sandberg, 28 år fra Nes i Akershus har de 7 siste årene kjørt over 100 løp i Tyskland, Belgia og Dubai, blant annet 55 langløp i VLN mesterskapet og 6 24. timers løp. Han har vunnet 12 klasseseiere i VLN, 4 klasseseiere i 24 timers løp, og har i tillegg hatt mange pallplasser. 2021 er også hans 20. sesong i norsk og internasjonal motorsport.

I 2021 sesongen tar Oskar et steg videre opp i GT klassene. Han bytter til nytt team og skal kjøre for Mühlner Motorsport i deres Porsche Cayman 718 GT4 MR. Dette er en High Performance racing utgave av en Cayman som er bygget og utviklet av det kjente fabrikksteamet til Porsche, Mantey Racing.
Mühlner Motorsport er et racingteam fra Belgia som begynte med motorsport på tidlig 1990 tallet, og har bevist hva de kan med å ha fabrikksupport fra både Volvo og Porsche. Mühlner Motorsport vant i 2020 Porsche Cayman GT4 Cup og ble nummer 2 i NLS mesterskapet sammenlagt.

Oskar skal også i år kjøre i Europas hardeste langdistansemesterskap, Nürburgring Langstrecken Meisterschaft, NLS (tidligere VLN). Det er totalt 9 løp i årets sesong og det er løp som varer i fra 4 til 6 timer. Igjennom løpet bytter man sjåfør flere ganger. NLS kjører løp eksklusivt på den legendariske Nürburgring Nordschleife.

Oskar sier følgende: “Jeg gleder meg stort til det første løpet som skal kjøres 27. mars. Teamet har som målsetning at vi skal vinne Porsche Cayman GT4 Cup. Alle bilene er like i denne klassen, så her er det bare opp til førerne, i tillegg har vi ett veldig godt team i ryggen. Jeg personlig liker Porsche Cayman GT4 bilen, det er en utrolig rask og god bil. Stor takk til Mühlner Motorsport som gir meg denne fantastiske muligheten, og til de som er med på å gjør dette mulig. Jeg håper at dette er ett team jeg kan utvikle meg i og gjøre nye steg innen motorsportverdenen”.

Kommentar fra teammanager Bernhard Mühlner: «Siden Oskars gjest start for oss under 6-timers løpet i NLS 2020, hvor han kom godt overens med Porsche Cayman GT4 med en gang, har vi tenkt på et langsiktig samarbeid med Oskar og vi er glade for at vi nå har signert han. »