Pressemelding: Sandberg kronet som NLS-mester

I en imponerende prestasjon vant Oskar Sandberg Nürburgring Langstrecken Serie (NLS) mesterskapet på lørdag. Med denne triumfen, som markerte hans niende seier i løpet av sesongen, ble han den første norske føreren med to NLS-titler sammenlagt.

Sandberg, som allerede hadde vunnet NLS-mesterskapet i 2022, bekreftet sin status som en av sportens mestvinnende førere med denne doble mestertittelen. Med 9 seiere i både 2022 og 2023-sesongen, inkludert den avgjørende seieren på lørdag, har han vist enestående førerkapasitet og mental styrke på banen.

Dette gjør Oskar Sandberg til den første norske føreren som har oppnådd denne prestasjonen i NLS-historien. Han har skrevet sitt navn i motorsport historien og er en inspirasjon for unge førere som drømmer om suksess på den legendariske Nürburgring Nordschleife.

Ved å sikre denne historiske mestertittelen har Oskar Sandberg tatt sin plass i NLS-historien som en ekte mester og en av sportens største talenter. Han har også lagt til en ny bragd i sin karriere.