Pressemelding: Seier nummer 200 for «Mathis»

Holm Jacob Matheson tok sin seier nummer 200 i Festningsløpet på Kongsvinger i helgen. Les mer i denne pressemeldingen.

Helgens kjøring i Festningsløpet på Kongsvinger ble en suksess. Bakkeløpet er blitt arrangert i maaaange år, for min del var dette min 23. start!

Nydelig vær, ca 2500 tilskuere i bakken og hele 13 biler i klassen, kan ikke bli bedre!

Rett på sak. Det ble en klar klasseseier og var min 200. seier i karrieren! Ingen foran, ingen bak………jo, en person har flere seire i norsk bilsport, nemlig avdøde fartslegenden Trond Schea. Dette ble det mye positiv støy av og vil bli det i tiden som kommer.

Som dere kan se av bilen har den et merkelig startnummer!? Historien bak dette er litt spesiell.

Av mine 532 kjørte billøp hadde jeg kun kjørt en gang med startnummer 13, dette var under en baneløp i Sverige for mange år siden. Det gikk ikke bra!

Ved innsjekk på Kongsvinger søndag sier en hyggelig kar, i dag skal du få startnummer 13! Nei det går overhode ikke sier jeg, men karen holdt på sitt. Da var gode råd dyre og løsningen var at jeg snudde 3 tallet opp ned i håp om at dette ville hjelpe. Og det gjorde det på sitt og vis.

Første omgangen gikk veldig bra med en kanontid, siste omgang gikk det langt dårligere. På full gass opp bakken slo håndbrekket seg på med fullstendig stopp som resultat. Er ikke overbevist om at dette med 3 tallet virket som forventet.

God sommer!

Vh Holm Jacob